Så skal der danses ...Tjek vores fine opdaterede hjemmeside ud, og glædeligt på danse- og dramagensyn.


Se alle forløb, enkelt dage og events herunder...De kærligste hilsner

Regitse HD dans


- Vi danses ved

Undervisning

Dans med dit barn

3-6 år + 1 voksen / 6-10 år + 1 voksen


Lær basis dansegenre og trin sammen med dit barn/barnebarn/søskende.


Pardans - JUL

Voksne - begynder niveau

Salsa, Jive, disco og Cha-Cha-Cha


Bliv klædt på til Julens og Nytårets fester


Tapas, vin og dans

+ 20 år - begynder niveau

Wienervals, Jive, salsa og Cha-Cha-Cha mfl.


Pop op danse-dage inkl. tapas og tilkøb af vin.

Sidste fredag i måneden - datoer udmeldes
Voksen dans

Glæd dig til endnu mere voksen dans, blandt andet kommer der Musical Dans, med dans, sang og drama fra udvalgte kendte musicals


Hold øje med opslag herom - og glæd digBørne dans

Endnu flere børne, tumlinge og baby forløb meldes ud - så hold øje med facebook og hjemmesiden løbende.Har du en ide

Har du en god ide til et forløb? Har du måske allerede samlet en gruppe der drømmer om noget bestemt?


Så tøv ikke med at kontakte os, så får vi det til at ske.

Beliggenhed

HD drama-danseskolen er beliggende på

Tuse Næs, Udbyvej 54 - 4300 Holbæk


Kun 15 minutter fra Holbæk centrum.


Der er gode parkerings-forhold, en dejlig foyér med sofaer og plads til en kop kaffe og lidt bøger at læse i samt et græsareal udenfor med gynger.


Så føles ventetiden ikke så lang, for hverken børn eller ventende voksne.


Vi underviser derudover ude lokalt hvor vi bliver booket ud til drama-danseforløb, eksterne hold og enkelt stående events og arrangementer.


Undervisere

Regitse Holm Diwas

Indehaver, underviser og ide-generator

Med danseerfaring siden 2 års alderen, har jeg i 16 år danset Standard og Latin samt snuset til både Moderne Dans og Hip Hoppen.


Mit hjerte tabte jeg sidenhen til teateret og skuespillet, og har i over 14 år været tilknyttet et stort anderkendt amatør teater i Holbæk, hvor dansens billeder og vues i store musicals har været den nye danseform jeg føjede til mit cv.


Filmens verden og skuespillet har siden jeg var i starten af 20-erne, været en sideløbende del af mit liv.


Som både produktionsleder, bestyrelsesmedlem, aktør bag scenen, samt aktiv skuespiller, sanger og danser, kommer jeg vidt omkring.


Drømmen om at skabe en danseskole der tager udspring i drama og leg, men samtidig omfagner "Den Gamle Danseskole"-stil, hvor man høfligt lærer at bukke og neje på de små hold, at danse to og to, men også kunne bestride nutidens moderne moves og rytmer - det blev til virkelighed i 2019, hvor eventyret med HD dans startede på Samsø.


Med over 200 dansere igennem i vores aller første sæson, har jeg nu glæden af at videreføre vores lille drama-danseskole i det dejlige vestsjællandske, hvor jeg nu igen bor. På sigt måske i flere små byer - med flere dygtige og passionerede undervisere og instruktører.


Inden årene på Samsø, drev jeg sammen med min mand et mindre bosted i hjertet af Holbæk. Udsatte børn og unge har derfor fyldt meget i mit liv, og det at kunne benytte dramaens verden, musikkens rytmer og dansens bevægelser - ofte helt uden ord, det kan virkelig gøre noget for alle børn og unge, give dem en måde at udtrykke sig på.


Børn som voksne.


Derudover har jeg i mange år arbejdet med coaching via min Master i NLP, bl.a. som mentor og kontaktperson, anderkendende pædagogisk tilgange og mentalisering, uddannet mig som eventmanager, stylist og indenfor ledelse, samt fyldt værktøjskassen fra mine mange år som selvstændig iværksætter. Så alle egnskaberne er klar til at udfylde de mange forskellige ting, HD dans tilbyder.


Aller mest glæder jeg mig over at give passion, drømme og glæde videre til alle der vil danse med, og til at hjælpe andre til at kunne gøre det samme.


Både store og små.


Vi danses ved -


Regitse Holm Diwas

HD dansEmilie Helene Andersen

Underviser - Sjælland

Mit navn er Emilie. Jeg er født og opvokset i Holbæk, og jeg studerer Leisure Management, samt arbejder tilknyttet Holbæk Teater.


Jeg har danset det meste af mit liv - primært i Holbæk. Både Hip Hop, Ballet, Moderne, Pole Dance samt Tap Dance.


Derudover har jeg boet i USA, hvor jeg blev introduceret til og dyrkede Cheerleading, som jeg også kan finde på at mixe ind i nogle af mine koreografier, og måske på sigt lave et hold kun bestående af.


Seneste, har jeg undervist hos Dance Agency i Holbæk, samt tidligere undervist i Nykøbing Gymnastikforening sammen med Maria, der også underviser hos HD dans.


Det er ikke kun dansen jeg elsker - også teateret, hvor jeg har medvirket og danset i diverse musicals, særligt hos Elverfolket hvor jeg også har koreograferet børnemusicals.


Udover selv at danse, elsker jeg at undervise, og glæder mig til at danse med dig her hos HD dans, samt skabe events og unikke drama og danseoplevelser.


- Emilie Helene Andersen

HD dans


Maria Dorothy Birch

Underviser - Sjælland

Mit navn er Maria, og jeg har hjemme i Holbæk, men

kommer oprindeligt fra Nykøbing Sjælland.


Til daglig studerer jeg Audiologopædi på Københavns Universitet.


Jeg er gammel gymnast og har dyrket både spring- og rytmegymnastik, samt akrobatik. Derudover har jeg i flere år, gået til dans i Holbæk og København, hvor min erfaring bl.a. er ballet, pole dance, burlesque og girly.


Senest har jeg både danset og undervist på Holbæk Ballet Akademi. Derudover har jeg undervist i Nykøbing Gymnastikforening sammen med Emilie, som også er underviser her i HD dans.


Sammen har vi begge erfaring som koreografer på børnemusicals hos Elverfolket, en store amatør teaterforening i Holbæk.


Jeg håber alt det nye vi nu sammen tilbyder via HD dans, vil blive godt taget imod, og så ser jeg frem til at få endnu flere danseoplevelser - forhåbentlig sammen med dig.


- Maria Dorothy Birch
HD dans

Yemisi Malene Babalola Andersson

Underviser - Sjælland

Med en Bachelor i krop, dans og bevægelse fra Københavnss universitet, samt at jeg har beskæftiget mig med mange forskellige former for dans siden jeg var barn; de seneste 25 år mest med hiphop, jazz, fitnessdans og kombinationen mellem dans og gymnastik - er jeg en kompetent og erfaren danser og underviser.


Jeg interesserer mig særligt for samspillet mellem æstetik og funktion.


Jeg er underviser hos Dans for Sjov, HD dans og DGI.


Jeg har derudover vundet DM guld og VM sølv i hiphop 35+ med Utopia fra U-turn i Roskilde.


Hos HD dans, er jeg tilknyttet events, enkeltstående arrangementer og særopgaver.


Så har du en spændende opgave, så kontakt os endelig og lad os finde den rette form sammen.


- Yemisi
HD dans